Attitude Models’ behind the lens

Un nou inceput de an, o noua colaborare cu agentia de modele masculine Attitude Models. Am avut doua zile pline in Venus Five Studio din Bucuresti, unde, impreuna cu o echipa super, am realizat bookuri pentru posibilele viitoare modele internationale. Attitude Models este deja cunoscuta pentru baietii ce acum defileaza pe cele mai pretentioase podiumuri din Shanghai, Paris, Milano, New York, si am fost foarte placut surprins cand Vali, managerul general, mi-a enumerat o lista cu fotografii de renume international care au lucrat cu modelele lui, nume pe care le cunosteam si le admiram.

 

0

Ca sa prezint si echipa: Cemil Hasturk si Georgiana Balea (stilistii Jim & Gee), Diana Stanciu (scouter si manager general Unique Models Agency), Irina Croitoru (makeup artist), Catalin Stanescu (hairstylist) si nu in ultimul rand Vali Punga (manager general Attitude Models). Pe randul din spate: Eduard, George si Marius! In aceasta imagine nu a intrat scouterul Attitude Models, Lidia Florea.

 

Un backstage video al Irinei

 

1

2

Asta inseamna munca de echipa! Cu toate ca am stat de dimineata pana seara, programul a fost atat de incarcat incat asta a fost singurul mod in care am apucat sa manc ceva. (in spate este Rares!)

 

3

4

5Nici televiziunea nu a lipsit, cu o transmisie in direct pe Antena Stars

Si la sfarsit, inca un video al Dianei

  1. Vali spune:

    Love this team!
    You all guys are awesome!
    Vali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.