Making of Denisa Ciocoiu

 

Un nou proiect !!

Este prima colaborare cu Ioana Cristea si Iulian Urlan. Dupa ultima sedinta foto cu Ivan, am vorbit cu Ioana si am hotarat sa facem un pictorial impreuna. Ioana a vorbit cu Milona Rac-Hristov, fashion editor la Ele.ro, ce m-a ajutat cu stylingul, a adus o intreaga garderoba din care am compus cateva tinute. Mai mult de atat, am avut posibilitatea de a alege un model, si dupa cateva opinii la comun, toti am fost de acord ca acesta va fi Denisa Ciocoiu! Fiind foarte inalta, are un corp ideal pentru fashion si, spre surpriza tuturor, mai frumoasa in realitate decat in lookbook-ul ei, un lucru destul de rar intalnit. Este genul de model pe care atunci cand il vezi, in 10 secunde iti dai seama ca totul o sa iasa super bine, si iti mai taie din starea de anxietate si din emotia faptului ca esti oarecum raspunzator si dator cu niste fotografii de calitate la sfarsit.

 

_BOG4067

 

Milona a venit cu mine si m-a ajutat pe tot parcursul zilei. De inainte am convenit ca vom merge pe blana in toate cadrele. A ales garderoba si accesoriile care sa se potriveasca, eu am gasit punctele din locatie ce credeam ca merg bine pentru fiecare tinuta.

 

_BOG4634

_DSC9938

_DSC9943

_DSC9949

_DSC9959

 

Abia la sfarsitul sedintei foto am aflat ca Denisa fusese una din cele 3 finaliste Next Top Model 3. Partea pozitiva este ca nu mi-a afectat in nici un fel decizia de a lucra cu ea. Oricum as alege oricand aspectul si simtul artistic peste notorietatea persoanei. Importanta este si calitatea personalitatii (atat a modelului cat si a celorlalti oameni cu care lucrez), si sunt fericit ca si aspectul asta a fost peste asteptarile mele!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.