Smiles and Sorrow

In majoritatea sedintelor foto sunt preocupat de locatii, haine, machiaje si coafuri, de tematica si sper sa iasa totul cat mai „fashion”. Am mii de fisiere salvate pe hard ale fotografilor de editoriale fashion care-mi plac si urmaresc bloguri ce fac update-uri cu ceea ce se face peste tot pe planeta. Si imi place totul, insa imi place sa experimentez mereu cu ceva nou, si cred ca C-Heads a deschis, pentru mine, o noua portita in explorarile mele estetice. Imi place libertatea deplina cu care artistii de acolo se exprima, imi place faptul ca totul pare lipsit de orice grija si complet aleatoriu, dar rezultatele te lasa dese ori cu gura cascata. Difera de editorialele de moda prin naturaletea cu care este tratat tot cadrul, si este intr-adevar o libertate care-ti intra rapid in vene.

Stiam dinainte artisti ce abordeaza stiluri de acest gen, o parte de care-mi amintesc acum fiind Michael Donovan, Jonathan WaiterLeCamRomain sau Cameron Davis, si mi-am dat seama ca este un sol fertil pentru explorare. Dar pentru ca totul este atat de simplu, atat fotograful cat si modelul trebuie sa-si aduca mai mult personalitatea. Mi-au trebuit 3 ani ca sa ajung la modelele bune, dar cel mai mult am invatat de la cele care nu stiau nici cum sa-si tina picioarele, pentru ca a trebuit sa dau indicatii, a trebuit sa invat sa comunic cu ele astfel incat sa am un limbaj clar, lipsit de orice fel de interpretare, si nu in ultimul rand a trebuit sa am o viziune foarte clara asupra unui rezultat final. Cred ca pasii initiali sunt importanti.

Si vorbind de modelele bune, Antonia de la Unique Models Agency isi face loc intr-o noua serie, complet naturala, fara nici un machiaj, hairstyling sau photoshop (cu exceptia unor conversii alb-negru vintage, deoarece nu folosesc un aparat pe film). Titlul (zambete si tristete) este, de fapt, oscilatia ei reala din timpul sedintei foto.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.