Un Making of in Delta

Dupa o prima sansa ratata din cauza unui contract, s-a ivit o noua oportunitate pentru un shooting de un weekend in Delta. Nu putea sa imi scape din nou asa ceva. In Delta am fost prima oara acum 4 ani, si de atunci am stiut ca trebuie sa vina o zi cand o sa ma intorc cu un model (sau, in cazut de fata, mai multe). Prilejul mi-a fost ofertit de Raliul Deltei, un eveniment ce aduna in fiecare an peste 10 000 de oameni.

Cazarea a fost la Pensiunea Doi Capitani, la o ora de mers cu barca din Tulcea, un loc in care nu incui usile la camera si nu-ti faci probleme daca-ti lasi lucrurile in mijlocul curtii, un loc extraordinar de linistit, unde poti intr-adevar sa te relaxezi in conditii excelente. Pacat ca nu am fost acolo ca sa ne relaxam, nici macar nu am apucat sa dormim prea mult.

 

makingofdelta (1)(Pensiunea Doi Capitani)

Nhung Bucur (makeup artist) si Marian Capet (hair stylist) sunt cei cu care am mai lucrat in trecut pentru revista Tabu, si cei care m-au chemat pentru sedinta asta de 3 zile. Cu ei am ales 6 modele pentru calendarul raliului, un concurs de frumusete si o publicatie in revista raliului. Marian a ales hainele si impreuna cu PR-ul evenimentului, Catalina Stan, am incercat sa le combinam. Probabil ca 3 zile suna a fi suficient timp pentru a face totul linistiti, insa am avut un ritm alert si un program strans, prin care am reusit sa strecor si cateva momente pentru sedinte foto personale.

Modelele? Tania, Mara, Alina, Alexandra, Dana si Sandra! Dar nu se termina totul aici, deoarece am avut un invitat special, si anume Alina Puscas. Talentul a fost deplin pe masura unui loc atat de impresionant precum este Delta Dunarii.

AICI este un link catre o scurta prezentare video al evenimentului si concursului Danube Delta Rally Girls!

makingofdelta (2)

makingofdelta (3)

makingofdelta (4)

makingofdelta (5)

makingofdelta (6)

makingofdelta (7)

makingofdelta (8)

makingofdelta (9)

 

Stii ca totul a iesit bine atunci cand la sfarsitul weekendului esti mort de somn si de oboseala, incaltamintea si toate hainele iti sunt murdare iar laptopul tau tipa dupa spatiu pe hard disk. Nhung si Marian au muncit non stop, iar totul s-a desfasurat „pe banda rulanta” pentru a acoperi tot ceea ce trebuia sa scoatem in materie de fotografie.

 

makingofdelta (10)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.